Välkomstmässan 22 januari

Umeå studentkår fyller hela universum med ideella föreningar och företag för en dag med intressanta möten och roliga upptåg.

Etablering av monter sker från kl 8.30. Dagen börjar kl 10 och slutar kl. 14.30.

Under lunchen, 12-13 kommer uppträdande att ske på övre plan i Universum-huset.

Välkomstmässan har en lång historia. Under 80-talet började Umeå studentkår att anordna inskrivningsdagar då studenterna kunde komma och skriva in sig på kåren. Oftast uppkom problemet med långa köer och för att råda bot på kö-tristessen bjöd kåren in några företag och föreningar som kunde göra tillvaron i kön lite mer roligare. Välkomstmässan var född.

Nu för tiden arrangeras välkomstmässan på hösten av Umeå universitet medan mässan på våren arrangeras av Umeå studentkår.

Vi bjuder in företag och föreningar med olika ekonomiska förutsättningar.
Vissa står på stabila ekonomiska grunder medan några är nystartade och kanske behöver lägga sin ekonomi på annat.

Vi har valt en prismodell där vi som arrangörer föreslår ett pris och det är upp till er att välja hur mycket ni vill betala för er plats.

Ni väljer ett pris mellan 0 kr – 5000kr.

Vi gör ingen skillnad på deltagande organisationer.

Våra rekommenderade avgifter
För nystartade föreningar 500kr.

För etablerade företag 5000kr.

Deltagaravgiften inkluderar

5 timmar och 30 minuter mässtid

1 bokbord i storleken 120×70 cm
2 st stolar
Trådlöst internet.
Golvyta 150 x 120 cm (som bordet står på)
Tillgång till fikastation

Större ytor och övriga önskemål
Om ni behöver t.ex. en större yta, boka en plats och fyll i ordernoteringarna i slutet av orderprocessen vilka önskemål ni har. Vi återkommer till er för att diskutera upplägget.

Kostnadsfritt för Umeå studentkårs samarbetspartners (med avtal), kårsektioner, kårföreningar, akademiska föreningar samt Umeå universitets olika verksamhetsområden.

Kontaktinformation
Henrik Bjelkstål, Informationssekreterare 070-308 72 11

Fredrik Älvdahl, Informationssekreterare 070-686 90 11

Boka in din organisation här!

Marknadsföring av mässan

Umeå studentkår kommer att marknadsföra eventet genom traditionell marknadsföring som affischering och utdelning av flygblad.

Studentkåren kommer även att uppmärksamma eventet genom betalda annonser i sociala medier. Vidare kommer utåtriktade events göras för att uppmärksamma mässan.

Umeå studentkår uppmanar alla deltagande parter att göra egna facebook events. Detta för att skapa ett buzz i de egna leden samtidigt som Välkomstmässan sprids socialt till fler personer.

Våra Facebook events finner ni här

Välkomstmässan

# Hashtagging

För att kunna samla, dokumentera och enkelt kunna hitta använder båda mässorna av hashtags. Vi uppmanar därför att när ni berättar om ert deltagande i sociala medier att hashtagga era inlägg med

Välkomstmässa #welcomefair2020